Coaching Personal

coachingEls hàbits són els pilars del nostre caràcter i del nostre benestar. De vegades ens agradaria deixar alguns hàbits perjudicials per a la salut (fumar, sedentarisme, alcohol, alimentació, patrons de relació perjudicials) però tenim dificultat per fer-ho ja que formen sistemes de comportament establerts que tenen una gran força i estan instal·lats en la nostra manera d’afrontar les dificultats de la vida.

La psicologia positiva i el coaching focalitzat en les solucions disposen d’eines efectives d’orientació i acompanyament en el qual mitjançant tècniques d’intervenció basades en la pregunta es facilita la clarificació dels objectius de canvi que tenen sentit per a la persona, treballant de manera activa per poder dur-los a terme.

Una part molt important del procés consisteix en la concreció dels objectius: prendre una decisió entre diferents opcions, deixar de beure en excés, deixar de fumar, iniciar un estil de vida més saludable, millorar la qualitat de les relacions amb la parella etc.

Un cop definits els objectius es pacta un nombre de sessions per a la consecució dels mateixos i comencem  el procés d’acompanyament per anar avançant de manera progressiva cap a la seva realització.

El nombre de sessions és variable en funció dels objectius però sol oscil·lar entre 8 i 12 sessions.

Paco Molinero (més info)

Tel contacte: 639764065